Divendres, 22 de gener de 2021

22 parelles competeixen en la 3a edició de la lliga social de pàdel TMB 2016-17

 

Partit pàdel / Arxiu TMB

22 parelles competeixen en la 3a edició de la lliga social de pàdel TMB 2016-17

A principis d'octubre s'ha iniciat la tercera edició de la lliga social de pàdel TMB per equips. En aquesta edició són 22 els equips que configuren la competició.

Redacció / 20.10.16 - 10:41h

Vint-i-dos equips en tres categories, or, plata i bronze, competeixen en la tercera edició que acaba de començar i que està dividida en tres fases de dos mesos de joc cadascuna. La primera fase, ja iniciada, està previst que finalitzi a principis del mes de desembre. La segona fase serà des de mitjans de desembre fins a mitjans de febrer, i la tercera, en què ja arribaríem a l'equador de la tercera edició, està prevista per als mesos de març i abril. Les finals es jugaran en els mesos de maig i juny.

Com a novetat respecte a l'edició anterior, tres parelles de cada categoria pujaran o baixaran per promoure el joc entre totes les parelles. Els partits són al millor de 9 jocs, amb empat a 8 jocs que es resol amb un "tie-break".

La lliga està organitzada per treballadors de l'empresa amb el propòsit d'oferir una continuïtat en el joc del pàdel a tots aquells que ja el practiquen mitjançant la disputa de partits competitius en diferents categories, or, plata i bronze, i amb l'avantatge que són les parelles mateixes les que marquen el dia i l'horari de jugar.

Si hi estàs interessat, pots posar-te en contacte amb Jaime Carrasco Escudero jcarrasco@tmb.cat

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB