Dissabte, 19 de setembre de 2020

1a edició curs “Introducció a la gestió de la mobilitat sostenible urbana”

 

1a edició curs “Introducció a la gestió de la mobilitat sostenible urbana”

Del 31 d'octubre al 12 de desembre s'impartirà en versió online i gratuït per a empleats del transport públic la primera edició del curs “Introducció a la gestió de la mobilitat sostenible urbana”.

Redacció / 20.09.18 - 08:00h

La Fundació Mobilitat Sostenible i Segura realitza projectes formatius dirigits a donar a conèixer els principis bàsics de la mobilitat sostenible. Per l'últim trimestre de l'any, i mitjançant la plataforma e-learning (moodle), està prevista la realització d'aquest curs amb la idea d'estendre l'interès per aquest enfocament de gestió sostenible, que tant necessiten les ciutats, entre els mateixos gestors del transport.

El curs, que és gratuït, està adreçat a empleats del transport públic, d'empreses públiques o privades ferroviàries o d'autobús, amb una durada de 33 hores, i s'impartirà del 31 d'octubre al 12 de desembre del 2018. Al finalitzar el curs s'entregarà, en format electrònic, un certificat conforme s'ha realitzat.

Està dirigit per Pau Noy, adjunt al conseller delegat de TMB, que també forma part del professorat del curs, juntament amb Belén Calahorro, Ricard Riol i Manel Ferri, i inclou dues videoconferències, una a l'inici i l'altra al final del curs, així com una sessió presencial a Barcelona en la data que més convingui a tothom.

L'avaluació es realitzarà per test en cada tema i hi haurà una avaluació final. La documentació es facilitarà en català i castellà. 
 
La inscripció al curs ja està oberta i pots fer-la clicant aquí
 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB