Dissabte, 4 de juliol de 2020

17èna trobada de Formadors C.A.P.

 

Formadors CAP / TMB

17èna trobada de Formadors C.A.P.

Divendres passat la majoria dels formadors del Certificat d’Aptitut Professional, CAP, van fer la trobada anual celebran la 17ena.

Redacció / 18.12.18 - 08:54h

A l’aula 1 de les instal·lacions de la Unitat de Formació al vestíbul de l’estació de Tarragona de la línia 3 del metro, es va fer el passat divendres 14 de desembre la 17èna Trobada de Formadors C.A.P. amb l’assistència de la majoria dels 16 formadors que hi ha en l’actualitat en actiu. C.A.P. és l’acrònim de Certificat d’Aptitud Professional, curs obligatori, segons la legislació vigent, que han de fer cada 5 anys els conductors professionals.

Els formadors C.A.P. està format per un grup de conductors de bus que al 2010 van accedir a aquesta segona faceta de la seva feina a TMB a través d’una selecció de formadors interns i que, posteriorment van rebre la formació corresponent per tal de que es poguessin habilitar oficialment com a formadors C.A.P. en diverses matèries. 

Aquestes trobades es venen fent des del 2011 a raó de 2 cada any, normalment el juny i el desembre. L’objectiu d’aquestes trobades és el de potenciar la cohesió de l’equip, mitjançant accions formatives i xerrades tant en matèria de competències personals com tècniques, i també tallers de continguts per tal d’homogeneïtzar els coneixements a transmetre als conductors de bus que reben aquesta formació. Les trobades estan liderades per la Unitat de Formació de l’Àrea Corporativa de RRHH i acaben amb una dinar de germanor al final de la jornada –el dinar se’l paga cadascú el seu- i on s’acaben de millorar les relacions personals entre tots els assistents. 

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Servei
Bus
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB