Dimecres, 30 de setembre de 2020

14è Concurs de Relats Curts de TMB oberta a la GenTMB

 

14è Concurs de Relats Curts de TMB oberta a la GenTMB

Igual que en l’edició de l’any passat, els treballadors que ho desitgin poden participar en el concurs en la categoria especial per a la GenTMB.

Redacció / 11.03.20 - 09:07h

La web  http://relatscurts.tmb.cat s’acaba de posar en marxa i inaugura així una nova edició del Concurs de Relats Curts de TMB. Tothom que estigui interessat a participar-hi pot fer-ho fins al 15 d’abril.

Aquesta edició té tres categories en les quals pot participar tothom: Relat Lliure, TuitRelat i InstaRelat i una quarta categoria, l'especial per a la GenTMB, Relat Treballador. 

Els relats s’han d’enviar en línia a través del lloc web http://relatscurts.tmb.cat/ca i a més enviar un correu electrònic confirmant el nom i cognoms, el número d’empleat de TMB, el títol del relat i l’adreça del correu amb el qual s'ha registrat el relat o relats al correu contacta@tmb.cat, per tal de verificar que el concursant és un treballador de TMB. Aquest any els treballadors poden enviar el mateix relat a la categoria treballadors i a la categoria relat lliure. 

L’extensió del relat no ha de ser superior a 3.500 caràcters i ha de versar sobre un fet o història viscuda o imaginada al bus, al metro, al funicular, al telefèric o al bus turístic. Els participants poden presentar tants relats inèdits com vulguin dins de les dates del concurs.

Els finalistes es donaran a conèixer a partir del 15 d’abril i l’entrega de premis es farà després de Sant Jordi.

Els guanyadors de la 14a edició del Concurs de Relats Curts de TMB oberta a la GenTMB rebran com a premis:

  • El primer premi rebrà una pack experiència, un curs d’escriptura on line, un lot de llibres i entrades per al festival Grec.
  • El segon premi rebrà entrades per al festival Grec i un curs d’escriptura online.
  • Els 5 treballadors finalistes rebran el llibre de la Rosa Parks.

 

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB