La bústia de suggeriments de mobilitat sostenible és accessible des del nou espai de la intranet
La bústia de suggeriments de mobilitat sostenible és accessible des del nou espai de la intranet

Tens idees sobre com millorar la mobilitat? Esperem els teus suggeriments!

Mobilitat sostenible, el nou espai a la intranet, incorpora un accés a la bústia de suggeriments, que ha afegit aquesta temàtica entre les propostes que pot enviar el personal.

Redacció / 14.09.23 - 11:30h

El nou espai a la intranet ha nascut arrel del desplegament del Pla de Desplaçaments d’Empresa (PDE) i s’ha presentat coincidint amb la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat.

Es tracta d’un lloc que aglutina recursos enfocats a millorar la sostenibilitat i la seguretat de la mobilitat diària de la plantilla. Un d’aquests recursos és la bústia de suggeriments, que compta amb un accés directe dins de l’espai Mobilitat sostenible.  

Si bé la bústia ja existia (és l’aplicació corporativa IRIS-i, la trobem amb el nom Gestió per a la millora a Eines de la intranet, ubicada a l’apartat Serveis al Treballador), ara s’hi ha afegit com a tema possible per a presentar propostes i suggeriments la mobilitat sostenible (s’ha de seleccionar des del desplegable Unitat).

Imatge de la bústia de suggeriments al nou espai a la intranet

Habilitar aquesta possibilitat a l’IRIS-i (incidències, reclamacions i suggeriments) era una de les mesures aprovades en el Pla de Desplaçaments d’Empresa de TMB, amb l’objectiu de potenciar una mobilitat més sostenible, saludable, segura i equitativa.

El procediment per presentar el suggeriment és l’habitual de l’aplicació, en aquest enllaç trobareu un manual que us guiarà en el procés.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB