El conseller Xavier Flores agraeix l'esforç a la plantilla amb motiu de la Diada de Sant Jordi
El conseller Xavier Flores agraeix l'esforç a la plantilla amb motiu de la Diada de Sant Jordi

Recomana un llibre per Sant Jordi a la GenTMB!

El conseller delegat de TMB, Xavier Flores, agraeix a la plantilla la seva contribució per fer que la propera Diada esdevingui, un any més, un èxit. Amb motiu de Sant Jordi, anima tothom a recomanar lectures.

Redacció / 19.04.24 - 14:13h

Sant Jordi acostuma a ser un dels dies que més viatgers porta fins al metro. El conseller delegat de TMB, Xavier Flores, ha volgut reconèixer l’esforç que fan els treballadors i treballadores de TMB sempre, però, especialment, en diades tan assenyalades com aquesta.

Com ha recordat el conseller (en un missatge a tota la plantilla), “el vostre treball permet que les famílies puguin desplaçar-se per comprar i regalar llibres i roses, per gaudir d’un temps plegats i per sentir, més que mai, un sentiment de comunitat i de compartir una cultura i uns valors”.

Quin llibre recomanaries als companys i les companyes?

Un Sant Jordi sense llibres (i roses) no és una opció. El conseller vol animar tothom que doni idees de títols a la resta: llibres que t'han agradat, que regalaries o que t'agradaria rebre com a obsequi aquest Sant Jordi.

A sota us deixem un codi QR i un enllaç que us portaran a un formulari on, de manera anònima, podreu escriure les vostres recomanacions.

Xavier Flores ja ha compartit les seves:

  • Los escorpiones, de Sara Barquinero.
  • Ocàs i fascinació, d’Eva Baltasar.
  • Doppelganger, de Naomi Klein.
  • Una red viva, de David Eagleman.

Esperem els vostres títols!

https://forms.office.com/e/g1VxpAkCWd

QR al formulari per recomanar llibres

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB