Rubén Rodríguez, Bernat Fernández i Román Losada
Rubén Rodríguez, Bernat Fernández i Román Losada

Pràctiques curriculars dins de TMB: l’exemple del Rubén Rodríguez, conductor de bus

TMB ofereix la possibilitat a alumnes de realitzar les pràctiques curriculars dins d’algun dels departaments de l’empresa. La Universitat Oberta de Catalunya ha recollit l’experiència d’un d’aquests estudiants.

Redacció / 22.02.24 - 08:00h

La Universitat Oberta de Catalunya (UOC) ha recollit al Blog dels Estudis d'Economia i Empresa l’experiència d’un dels seus estudiants d’ADE (Administració i Direcció d’Empreses), que ha realitzat les pràctiques curriculars del grau a TMB. En aquest cas, a més, l’estudiant, Rubén Rodríguez, és treballador de TMB: concretament, conductor de bus.

A la publicació digital de la UOC, el Rubén explica com ha estat la seva experiència (ha fet les pràctiques a la unitat corporativa TMBinnova), quins eren els seus objectius i expectatives abans d’iniciar les pràctiques i què considera que s’emporta una vegada finalitzades. 

El blog també dona veu a qui ha estat el tutor del Rubén a l’empresa, Bernat Fernández, responsable d’Innovació Corporativa a TMB. En Bernat apunta que el seu paper ha consistit en ajudar el Rubén a desenvolupar habilitats i a utilitzar els conceptes teòrics apresos a la universitat en un entorn empresarial real.

Per últim, el responsable de Pràctiques a TMB, Román Losada, detalla com és el programa que l’empresa ofereix als i les estudiants en pràctiques durant la seva estadia.

Podeu accedir a l’article del blog de l’UOC en aquest enllaç.

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB