Torna el 'Tria la teva causa'
Torna el 'Tria la teva causa'

Dona veu a una causa que mereix més atenció: torna el ‘Tria’!

Un any més, i ja són tretze, la plantilla triarà la principal iniciativa solidària anual de l'empresa. Proposa la teva!

Redacció / 10.03.23 - 08:00h

Aquest 10 de març, s’obre el període que culminarà amb l’elecció, per part de la plantilla, de la iniciativa solidària ‘Tria la teva causa’. Aquesta campanya de tria de projectes solidaris -que després es desenvolupa mitjançant el ‘Mou-te’ -permet que un (o més d'un) treballador o treballadora de TMB doni veu a una causa social per sensibilitzar la resta de companys i companyes i la ciutadania en general.

Al llarg d’avui, el departament d’estudis de TMB enviarà a tot el personal un correu electrònic per accedir al formulari del ‘Tria’, que també podeu trobar en aquest enllaç. Tothom que col·labori amb alguna entitat social té l’oportunitat que la seva proposta protagonitzi la principal iniciativa solidària que l’empresa desenvoluparà aquest 2023 (les accions concretes es portaran a terme durant el tercer trimestre de l’any).

En les 12 edicions anteriors, l’esforç de difusió i sensibilització de TMB ha donat suport a causes com les teràpies genètiques (proposada l’any passat pel José Antonio Rodríguez González i l'Iván Gómez), l’Alzheimer (proposada el 2021 per la Núria Vila) o les malalties inflamatòries intestinals (a proposta de la Lorena Martínez l’any 2020). Podeu consultar el llistat complet i veure els projectes associats en aquest enllaç.

Quina és la teva proposta?

Si vols fer els teus companys i companyes ‘còmplices’ d’una bona causa, omple el formulari que t’haurà arribat d’acord amb les següents consideracions:

- Per presentar projectes, has de formar part de la plantilla de qualsevol de les empreses del Grup TMB.

- A més d’emplenar el formulari, has d’adjuntar un projecte explicatiu que contingui: dades de l’entitat social impulsora, descripció del projecte, justificació de la necessitat de conscienciar sobre el tema escollit i proposta d’accions a desenvolupar a TMB.

- El projecte ha de ser de caire solidari i no pot derivar en accions que comportin vulneració de drets fonamentals, ni posicionament religiós, ideològic o polític.

- Cal que el projecte emani d’una entitat social legalment constituïda amb la qual col·labori el treballador o treballadora que lidera la proposta.

- Es tindrà en compte el caràcter novador de la iniciativa, és a dir, que posi en valor una causa social no abordada a les edicions precedents.

Tens fins al proper 14 d'abril per fer-nos arribar les teves iniciatives a través del formulari

 Recorda que el pots enviar des d’avui i fins al 14 d’abril inclòs. Des del tancament de recepció de formularis fins al 2 de maig, s’analitzaran les propostes rebudes i s’identificaran amb una causa solidària global. Serà al maig quan tota la plantilla podrà decidir, amb els seus vots, quin projecte es concretarà en accions solidàries i de difusió a través del ‘Mou-te’. Serà la causa que tu proposes? Anima't a participar!

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB