Apropa’t i participa per millorar la comunicació interna a TMB des del teu centre de treball!

Els pròxims dies, l’equip de TMBinnova realitzarà diverses sessions informatives i tallers als centres de treball per informar i escoltar el personal sobre el nou repte d’intraprenedoria per millorar la comunicació interna a TMB. 

Eloi Blanes / 12.06.24 - 11:24h

La plantilla de TMB juga un paper destacat en el nou repte d’intraprenedoria 2024 per millorar la comunicació interna. Per això, els pròxims dies 14 i 17 de juny, l’equip de TMBinnova visitarà els centres de treball per apropar-se als treballadors i treballadores de l’explotació i escoltar les seves propostes per millorar i fer més eficient la comunicació dins la companyia. 

Situar el personal al centre de tot és la premissa amb la qual s’inicia el nou repte. Per això, durant les trobades, el personal podrà informar-se i resoldre tots els dubtes que tingui sobre el nou repte d’intraprenedoria i aprendre a introduir totes les seves idees i propostes per millorar la comunicació interna a TMB a través del portal de TMBinnova. Un aspecte fonamental que té incidència en el dia a dia de totes les persones treballadores de TMB

Les sessions informatives tindran lloc:

 • Divendres 14 de juny:
  • Sessió 1: Bus - CON de Zona Franca: de 06:30h – 08:00h.
  • Sessió 2: Metro - Santa Eulàlia: 09:30h – 11:00h.
 • Dilluns 17 de juny: 
  • Sessió 3: Bus – CON de Triangle: 06:30h – 08:00h.

Totes les sessions són de lliure accés i no requereixen inscripció prèvia. 

Workshops creatius

TMBinnova també realitzarà tallers de creativitat oberts a la plantilla. Aquestes sessions estaran dissenyades per dinamitzar la generació d'idees i fomentar la creativitat entre totes les persones participants. S'utilitzaran eines de creativitat com la pluja d'idees (brainstorming) i els mapes mentals (mind mapping) per ajudar a estructurar i visualitzar les idees de manera efectiva. Aquests workshops neixen com una eina d’ajuda a totes les persones participants del repte per desenvolupar i materialitzar les seves propostes. 

Per la seva banda, els tallers per a la plantilla tindran lloc:

 • Dilluns 17: CON de Triangle (Aula 3ª planta): 09:00h – 11:00h.
 • Dimecres 19: Sala Gaudí: 09:00h – 11:00h.
 • Dijous 27: Via online (Teams): 11:00h – 13:00h.

Tots els workshops requereixen inscripció prèvia a través del següent formulari

Per a més informació sobre el repte de TMBinnova 2024, podeu posar-vos en contacte amb l'Àrea d'Innovació enviant un correu a innovacio@tmb.cat. A més, també podeu tornar a consultar tota la informació a GenTMB

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB