Millora de l’oferta de vending amb nous productes
A partir de dilluns TMB i Serunion posen en marxa una prova pilot d’entrepans de pa calents, sandvitxos i menjars preparats a les màquines de venda de productes d'alimentació.
Durant el mes d’octubre es faran proves pilot de diferents nous productes de menjars a les màquines vending.
La prova només es realitzarà en total, a cinc centres de treball on s’introduiran productes segons els perfils i consums actuals.
A l’Edifici de Zona Franca s’iniciarà dilluns i l’oferta que es presenta és àmplia i molt variada:
- Blommers: entrepans de pa de motlle integral amb cereals i llavors i amb gall dindi o pollastre.
- BITS TO GO: plats de menjar casolà envasats. Plats tradicionals, plats baix en calories, plats trendy i plats vegans.
- Hummus
La prova pilot també es porta a terme a diferents centres de treball de: CON d’Horta, Material Mòbil de Triangle, CON de Zona Franca i a l’estació base del metro de Santa Eulàlia, on s’introduiran entrepans de pa calents de béicon, llom i bikini.
Les dates de la presentació i tast dels entrepans són:
- Dilluns 9 d’octubre, de 8h a 12h al CON d’Horta.
- Dimarts 17 d'octubre, de 9h a 13h a MM Triangle.
- Dimarts 24 d'octubre, de 8h a 12h al CON Zona Franca.
- Ddimarts 31 d'octubre, de 10h a 14h a l’estació base del metro de Santa Eulàlia.
Tot el personal està convidat a testar els entrepans calents, no només els treballadors del centre, la resta de personal són benvinguts.
En funció de l'acollida i el consum dels productes, durant les setmanes vinents o mesos es valorarà la possibilitat d’estendre’ls a la resta de centres de treball.