Noelia Vázquez, tècnica de Medi Ambient de TMB
Noelia Vázquez, tècnica de Medi Ambient de TMB

TMB davant la sequera: Noelia Vázquez, tècnica de Medi Ambient, al pòdcast

Aquesta nova temporada de La Casa sonora de la GenTMB la dediquem a un tema transversal a tota l’organització: la gestió sostenible i eficient dels recursos. En el primer episodi, abordem la resposta de TMB respecte a la fase d’emergència per sequera.

Redacció / 22.03.24 - 12:00h

Coincidint amb el Dia Mundial de l’Aigua, publiquem el primer episodi d’una nova temporada del pòdcast de la GenTMB, la dedicada a la sostenibilitat. En aquesta arrencada, ens enfoquem en una crisi que ens afecta des de fa mesos, sense que hi hagi a la vista un final proper o senzill: la sequera.

Hem tingut com a convidada a La Casa sonora de la GenTMB la Noelia Vázquez, tècnica de Medi Ambient. La Noelia ens ha explicat en quin moment de la sequera ens trobem, a quines restriccions (a nivell particular i com a empresa) estem obligats ara i a quines en un futur (si la meteorologia continua sense acompanyar).

També ens ha donat unes pinzellades dels plans concrets a Metro i Bus i de les mesures de caràcter més estratègic que la companyia ha fet ja o es planteja portar a terme. Per últim, ha repassat les accions de sensibilització i difusió que s’han portat a terme cap a tots els treballadors i treballadores durant el 2023. 

Accions que tindran continuïtat aquest any, amb articles al digital de la GenTMB o episodis del pòdcast com el que us convidem a escoltar (en alguna de les plataformes que trobareu al peu de l’article). Comencem! 

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB