Edu Núñez a l'estudi de La Casa sonora de la GenTMB
Edu Núñez a l'estudi de La Casa sonora de la GenTMB

TMB davant la sequera: Edu Núñez, AAC a L1, un esforç de sostenibilitat en l’entorn domèstic

En el segon episodi del pòdcast de la GenTMB que dediquem a la lluita contra la sequera, ens ha acompanyat l’Edu Núñez. L’Edu, agent d’atenció al client a l’L1, ens explica amb quines mesures han aconseguit gastar 6.000 litres menys d’aigua al trimestre a casa seva.

Redacció / 05.04.24 - 08:19h

Davant un problema mediambiental de tant abast com la sequera que vivim, els esforços individuals no són suficients, però sí importants. A banda de les mesures que lideren les administracions, cadascú, dins les seves possibilitats, pot sumar en favor de tothom i, també, de la conscienciació i l’economia familiar.

Això és el que ha fet l’Edu Núñez, que treballa com a agent d’atenció al client a l’L1 de metro. L’Edu ha posat en marxa a casa seva diverses mesures d’estalvi i ús eficient de l’aigua, mesures de les quals ara se’n beneficia tota la família.

Aquestes iniciatives (que li han costat molt poca inversió en diners, alguna més en temps per informar-se’n i posar-les en pràctica) els han aportat molts beneficis: des de consumir 6.000 litres menys d’aigua en cada factura trimestral (amb el conseqüent estalvi econòmic) a poder presumir de l’estat de les seves plantes (amb reg gota a gota provinent d’aigua reaprofitada) o omplir de verdura ecològica la nevera familiar.

A sota us deixem els enllaços on podreu escoltar (en el cas de YouTube, també veure el resultat de les accions d’eficiència portades a terme a casa de l’Edu) com ha estat aquest procés cap a la sostenibilitat en l’entorn familiar. Comencem!

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB