Episodi resum de la temporada de La Casa Sonora de la GenTMB que hem dedicat als accidents in itinere
Episodi resum de la temporada de La Casa Sonora de la GenTMB que hem dedicat als accidents in itinere

Què fer en cas de patir un accident in itinere

Al llarg de sis capítols del pòdcast de la GenTMB, hem posat xifres als accidents in itinere a TMB i hem escoltat companys que n’han patit un. Resumim els seus consells de prevenció i recollim els passos a fer en cas de patir un d’aquests sinistres.

Redacció / 03.11.23 - 08:00h

Estar molt present en tot allò que fem; no jugar-nos-la per guanyar uns minuts; no caure en l’excés de confiança al trajecte mil vegades repetit. Aquests són alguns dels consells que ens van donar el Niko, el Román, el José Manuel, el Salva i el Mario, els companys que han posat veu als episodis sobre accidents in itinere del pòdcast La Casa sonora de la GenTMB.

En el primer de tots, el Sergi hi aportava el context a partir de les xifres dels sinistres que s’havien produït a Metro i Bus durant el 2022, ja fos anant o tornant de la feina. A partir d’aquestes dades (que s’havien reduït lleugerament a Metro, però havien pujat a Bus), feia una crida a la necessitat de sensibilitzar tothom (perquè tots i totes ens desplacem) sobre aquesta problemàtica.

En el darrer episodi dedicat a aquest tema, reunim els millors moments de les sis converses i recordem quins són els passos a seguir (on sol·licitar atenció mèdica, quan contactar amb l’empresa i el servei mèdic) en cas que, malauradament, ens haguem d’enfrontar a un accident in itinere.

Compartim a sota, a les tres plataformes del nostre pòdcast i vídeo pòdcast, aquest nou episodi.

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB