Homenatge als avis de TB / Ignacio Alcántara
Homenatge als avis de TB / Ignacio Alcántara

Homenatge als nostres avis

El passat 26 d'octubre, l'Associació de Jubilats i Pensionistes de Tramvies i Autobusos de BCN va retre un homenatge als socis de més edat.

Redacció - Toni Bruquetas, secretari de l'associació / 11.12.13 - 10:15h

El 26 d'octubre, l'associació va retre un homenatge als socis de més edat, aquells que ja han fet un llarg recorregut en les seves vides, durant bona part de les quals van aportar el servei i l'esforç diari, cadascú amb la seva tasca, per ser còmplices del petit miracle que cada matí tramvies i autobusos sortissin a donar el seu servei als nostres ciutadans. Ells, en aquells temps, també movien Barcelona.

Vint-i-tres van ser els companys receptors del merescut homenatge: José Alaminos Rivas, Trinidad Alcalde Bachero, Rafael Barbero Pareja, Miguel Bravo Caballero, Tomás Caballero García, Enrique Díaz Sánchez, Antonio Fuentes Vico, Benedicto Gay Rodríguez, Armando González López, Eduardo Gutiérrez López, Angelina Huguet Carné, Santos Juárez Rodríguez, Juan Linde Rosillo, Basilio Llamas Lalana, Gonzalo Lozano Luz, Antolín Pérez Gutiérrez, José Pulido Sánchez, Luis Rodríguez Domínguez, Salvador Romero Torrente, Sixto Sixto  Tortajada, Manuel Uroz Hernández,  Manuel Veloso López, tots en edats compreses entre els 76 i els 78 anys, i  en Joan Galí Monfort que, cap als anys seixanta del segle passat, va ser pioner en la introducció de la informàtica a la nostra empresa i que mereix menció especial pel fet que el 23 d'octubre va complir 100 anys.

Van ser citats a l'Hotel Duques de Vergara, on, acompanyats pels seus familiars i amics, van omplir de gom a gom la sala Ducal del restaurant on va tenir lloc l'esdeveniment i amb la seva presència van donar un aspecte magnífic a l'acte.

Van presidir l'acte, en representació de l'empresa, Asunción Santolaria, Miquel Mira i José Antonio Nuel, acompanyats del president Jaume Perals.

Després de degustar l'esmorzar servit pel restaurant, es van lliurar els obsequis als homenatjats com a record d'aquest acte.

Tot seguit, Santolaria va dirigir unes emocionades paraules de felicitació a tots els assistents. Va destacar que el motiu de la reunió demostra un cop més el sentit familiar que, des de sempre, ha distingit l'empresa.

A continuació, Jaume Perals, president de l'associació, es va sumar a les felicitacions i les va fer extensives a les parelles, familiars i amics, i va convidar tots els homenatjats a seguir a l'associació.

Va concloure l'acte una excel·lent actuació de la Coral de TMB, que va fer gaudir tothom amb el seu  magnífic i variat repertori.

Acabada l'actuació de la Coral, es va donar l'acte per acabat.

Asunción Santolaria i Jaume Peral / Ignacio Alcántara
Asunción Santolaria i Jaume Peral / Ignacio Alcántara
La coral de TMB en un moment de l'acte / Ignacio Alcántara
La coral de TMB en un moment de l'acte / Ignacio Alcántara

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Servei
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB