Judith Reviejo, donaTech

CONEIXEMENT “Els estudis permeten obrir la ment a noves idees, incentiven la capacitat d'autoaprenentatge i col·laboració”

Redacció - Gestió diversitat / 11.11.21 - 07:55h

La Judith Reviejo Salomó és una de les nou dones professionals de TMB que ha protagonitzat la campanya DonesTech per a noves destinacions que s'ha exposat al passadís de connexió de l'L5 i FGC de l'estació de metro Diagonal.

Va entrar a TMB l'any 1993 com a responsable de programació i control al Centre de Regulació d'Operacions. Al llarg d'aquest vint-i-vuit anys ha passat per diferents llocs de responsabilitat dins de l'Àrea de Bus i actualment és responsable de coordinació operativa i planificació de l'Àrea de Bus.

Ets màster en planificació i direcció de la mobilitat per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials (especialitat Sector Públic) per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), postgrau en Gestió Financera d'Empreses i postgrau d'Entitats Financeres per la UAB.

Per què vas triar aquests estudis a la UPC?

Com a complement a la meva formació universitària prèvia i com un element de millora per al meu desenvolupament professional i personal. Els participants en el màster provenien d'àmbits relacionats amb la mobilitat molt diferents.

Què t'han aportat els estudis politècnics i la professió a la teva vida professional?, i a la vida personal? 

Una visió més àmplia dels diferents components de la realitat. Un mateix problema es pot abordar amb diferents visions.

Recomanaries els estudis politècnics a joves?, i la teva professió a TMB? 

Sí, els recomanaria. La meva professió permet contribuir a una millor mobilitat i a fer la nostra ciutat més sostenible i habitable per a les persones.

Com creus que els estudis/professió poden contribuir a millorar la vida de les persones; en definitiva, a construir una societat millor? 

Els estudis permeten obrir la ment a noves idees, incentiven la capacitat d'autoaprenentatge i col·laboració. En el meu cas particular, han estimulat la meva curiositat i han empès el desig de millora contínua i superació.

Vols afegir alguna cosa més? 

Com a persona no has de permetre que ningú posi límits a les teves il·lusions. Si una cosa realment t'agrada, s'acaba assolint gràcies a l'esforç.

 

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB