Els receptors del reconeixement ahir a l'escenari del Palau de la Música / Any Espriu
Els receptors del reconeixement ahir a l'escenari del Palau de la Música / Any Espriu

Reconeixement a TMB per la difusió a l’Any Espriu

L'Any Espriu, que commemora el centenari del naixement de l'autor de "La pell de brau", ha culminat amb l'espectacle "Geografia d'Espriu" i l'atorgament de distincions a persones i entitats col·laboradores, entre les quals TMB.

Redacció / 03.12.13 - 12:28h

Tot un any dedicat a difondre i popularitzar l'obra i el pensament de Salvador Espriu, un dels autors més insignes de les lletres catalanes. Aquesta era la intenció de l'Any Espriu, i es pot considerar aconseguida, segons va subratllar ahir el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, a través de les més de 500 activitats desenvolupades, que han estat possibles gràcies a la implicació de nombrosos col·lectius i entitats que han donat dimensió social a l'efemèride.

Dotze d'aquestes persones, associacions, fundacions o empreses, entre les quals TMB, van ser distingides ahir com a col·laboradors destacats de l'Any Espriu, per decisió d'un jurat que les va seleccionar per la rellevància de la seva aportació. TMB va rebre de mans del conseller el premi a la implicació en la tasca difusora, que s'ha dut a terme de manera constant a través del sistema d'informació al metro i el bus Mou TV i de les xarxes socials.

L'acte de reconeixement va tenir lloc ahir a la nit al Palau de la Música Catalana junt amb l'estrena de l'espectacle "Geografia Espriu", peça musical composta i dirigida per Enric Palomar. Els actes de commemoració de l’Any Espriu, en el qual Xavier Bru de Sala actua com a comissari general, continuaran durant el primer trimestre del 2014.

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB