Imatge inicial de l'espot de la sisena edició del Subtravelling / TMB
Imatge inicial de l'espot de la sisena edició del Subtravelling / TMB

El cinema curt es roda a l'autobús i al metro

S'ha iniciat la primera fase del Subtravelling, el festival internacional de curtmetratges al metro, amb la crida a la participació en la categoria per a creadors Roda a TMB. S'hi pot participar fins al 26 d'octubre i guanyar premis de cine.

Marta Franco / 13.10.15 - 08:57h

Et mous amb transport públic i t'agrada el cinema? Així comença l'espot informatiu de la sisena edició del Subtravelling, el festival internacional de curtmetratges al metro que organitza la Fundació TMB i que arrenca amb la categoria Roda a TMB, en què els usuaris graven curts amb el mòbil.

Es tracta d'un concurs de creació ràpida amb convocatòria pública en què poden participar els usuaris de transport públic que presentin un curtmetratge de tres minuts de durada rodat amb un mòbil a les instal·lacions del metro i dels busos de TMB. 

Els usuaris poden penjar els seus vídeos, fins al 26 d'octubre, a la pàgina web del festival subtravellingfestival.tmb.cat. El millor curt de Roda a TMB s'endurà grans premis, com ara un iPad, una GoPro, un sopar per a dues persones i l'assistència a diversos festivals internacionals.

Llums, càmera, acció!

La secció oficial, que enguany s'anomena La Mostra, presenta un programa de 20 curtmetratges, que en aquesta edició barrejarà curts de ficció i animació, la selecció dels quals va a càrrec de l'organització. 

Els curts de la categoria La Mostra es podran veure entre el 26 d'octubre i el 10 de novembre, com és habitual, al web del festival i a les pantalles de gran format i projectors d'alta resolució del sistema d'informació per als usuaris MouTV, present en autobusos, andanes i trens del metro. 

L'usuari té l'oportunitat de convertir-se en crític de cinema, ja que entre el 26 d'octubre i el 10 de novembre pot votar els curts que més li agradin i guanyar premis de cine. A més, per incentivar la participació, cada dia se sortejaran entre els votants de totes les categories entrades dobles de cinema vàlides durant tot un any, cortesia de Cines Filmax.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB