Dissabte, 23 d'octubre de 2021

Col·lectiu

 

Vehicle de senyalització de Parades i Senyals / P. Herrero

Treballen per tota la xarxa de bus i tenen el taller, el magatzem i el dipòsit de vehicles al CON del Triangle i són els operadors de Senyalització Parades.

Equip de passis de Bus / M.A. Cuartero

El col·lectiu de passis té com a missió facilitar el passi d'empleat i el passi de transport públic a tots els empleats d'Autobusos més els seus familiars directes.

Equip de vestuari d'Autobusos / M.A. Cuartero

El col·lectiu de vestuari té com a missió dotar els treballadors de Bus dels diversos tipus d'uniforme, roba i calçat que requereixi el seu lloc de treball. El seu centre de treball és al CON d'Horta i el formen 4 persones.

Part de l'equip de mecànics del Tramvia Blau / M.A. Cuartero

El col·lectiu de mecànics del Tramvia Blau vetlla pel manteniment integral del material mòbil i de les línies fixes.

Equip de conductors formadors de TB / TMB

Dins de la plantilla de conductors de bus hi ha un grup voluntaris que, a més de la seva activitat diària de conduir un bus de línia, tenen vocació d'ajudar en la formació dels seus companys i col·laboren amb la Unitat de Formació de TMB impartint formació relacionada amb la seva tasca.

Part de l'equip de CGOL de la sala del CRT / M.A. Cuartero

Format per un equip de 5 persones que treballen des de la sala del CRT, l'equip humà dels CGOL planifica, coordina i supervisa els busos que estan en circulació.

Pedro Jose Jimenez, Isaura Sanchez, Antonio Varela, José Antonio Portillo i Juan Carlos Callau / Arxiu TMB

Els ROC són els responsables del suport tècnic administratiu a la direcció del centre i a l’estructura d’explotació, material mòbil i suport a la xarxa de Bus.

Equip d'informadors de la NXB prejubilats / M.A. Cuartero

Treballen d'informadors sobre la implantació de cinc noves línies de bus de la nova xarxa de bus, NXB.

L’equip de voluntaris del ral·li de vehicles clàssics / M.Á. Cuartero

Els dies 1 i 2 de juny es va celebrar la IV edició del Ral·li Internacional d’Autobusos Clàssics Barcelona- Caldes de Montbui, organitzat per la Fundació TMB, Transports de Barcelona, ARCA i Sagalés. Un grup de treballadors voluntaris de Bus, principalment conductors i mecànics, posen tota la seva passió perquè aquests vehicles, alguns amb més d’un segle de vida, llueixin amb tota la seva esplendor.

Equip d’enginyeria de bus al Triangle Ferroviari / Pep Herrero

L’equip humà d’Enginyeria de Bus està ubicat a l’edifici del Triangle Ferroviari i lintegren 15 persones. Pertanyen a l’Àrea Tècnica de Bus i estan repartits entre els departaments de Nous Desenvolupaments i Enginyeria de Bus.

Lourdes i Miguel Ángel membres de l’equip ACA / TMB

L'ACA s’incorpora a l’estructura operativa dels CON i vetlla per la seguretat de les persones i les instal·lacions.

Publicitat

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB