Divendres, 29 de maig de 2020

XII Jornada Formativa de TMB Educa

 

XII TMB Educa / M.A. Cuartero

XII Jornada Formativa de TMB Educa

Ahir, l'Espai Gaudí va ser l'escenari de la Jornada Formativa dels Monitors del projecte educatiu TMB Educa. Es van presentar les dades corresponents al curs escolar 2018-2019, així com les previsions i les noves activitats per al curs 2019-2020.  

Mario Armengol, responsable de Patrimoni Històric, Projectes TMB Educa i Coordinador de la Fundació / 20.06.19 - 08:20h

La inauguració de la jornada la va realitzar Mario Armengol, responsable de TMB Educa, en representació de la direcció de l'Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals. Es van presentar les dades corresponents al curs escolar 2018-2019, així com les previsions i les noves activitats per al curs 2019-2020.  

Seguidament va tenir lloc la sessió formativa “La consciència emocional: Recursos per treballar l'educació emocional amb els infants”, impartida per Montserrat Ferraro, formadora de la Fundació Pere Tarrés.

El projecte TMB Educa, que compta amb 45 treballadors monitors formats pedagògicament, apropa als diferents centres escolars, dins del seu currículum educatiu, les instal·lacions de TMB, amb un ampli programa d'activitats per donar suport i poder treballar tots els aspectes relacionats amb els transports públics de Barcelona. Entre els espais que TMB Educa posa al servei dels centres escolars hi ha estacions de metro, cotxeres, centres de control d'autobusos i metro o el telefèric i el funicular.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB