Dissabte, 27 de novembre de 2021

La xarxa de metro es cardioprotegeix

 

DESA

La xarxa de metro es cardioprotegeix

Properament s’instal·laran desfibril·ladors semiautomàtics en 21 intercanviadors de la xarxa de metro, que, progressivament, s’aniran instal·lant a totes les estacions. En paral·lel, es formarà el personal per fer-los servir.

Redacció / 02.10.18 - 12:06h

Amb la instal·lació d’aquests equips es millorarà la capacitat de resposta davant de casos d’urgència i, tot i que la normativa (Decret 30/2015) determina que hi ha d’haver  DESA als intercanviadors ferroviaris, TMB anirà un pas més enllà i progressivament els estendrà a tota la xarxa de metro.

Els DESA, que es col·locaran al costat del punt SOS de la via 1, els podrà fer servir qualsevol ciutadà, ja que compten amb eines de suport, una guia parlada d’aplicació i mecanismes d’autotest per validar la conveniència del seu ús.

Els treballadores de metro d’operacions rebran una formació específica en l’ús i el maneig d’aquests equips. Les formacions, que comencen el proper dia 3 d’octubre amb el personal de les línies automàtiques, s’aniran estenent a tot el personal de l’operació.

 

Compartir:

Informació relacionada

Institucions
TMB
Seccions
Infraestructura
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB