Dimecres, 14 d'abril de 2021

Welcome/Bienvenue/ Willkommen/ Benvenuto al Campus TMB

 

Welcome/Bienvenue/ Willkommen/ Benvenuto al Campus TMB

La companyia posa a l'abast de tots els treballadors una nova eina gratuïta i accessible des de qualsevol dispositiu, que permetrà aprendre i practicar fins a quatre llengües estrangeres, des de qualsevol lloc i a qualsevol hora.   

22.03.21 - 13:39h

Quantes vegades has deixat d'anar al cinema o de veure un pel·lícula, perquè era en versió original? O de fer un viatge per temor a no entendre't amb la gent del país? Potser evites la parella del teu fill, perquè no parleu la mateixa llengua? 

La proposta és ben simple: aprèn una llengua, gaudeix dels beneficis que et proporcionarà per a la teva vida personal i, de passada, millora les teves capacitats per a la vida professional. Tot plegat de forma gratuïta, accessible des de qualsevol lloc i dispositiu (PC, mòbil o tauleta) les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana. Fàcil, oi?

Anglès, francès, alemany o Italià. Comença per la que més t'agradi, i si ho vols, practica'n més d'una a la vegada, no hi ha límit! Aprofita aquesta oportunitat i no la deixis escapar. Accedeix al Campus TMB amb el teu correu i contrasenya corporatius i comença des d'avui mateix (es recomana fer-ho des de l'explorador Chrome o Mozilla Firefox).

En cas que necessitis més informació, apunta't al webinar informatiu del proper dijous 25 de març, de 10 h a 11 h. T'explicaran el nou model d'ensenyament d'idiomes, les opcions i facilitats que ens ofereix la plataforma i podràs resoldre tots els teus dubtes. 

I si no pots accedir-hi en directe, no et preocupis, ho trobaràs penjat al Campus TMB perquè ho puguis veure quan et vagi bé o sempre que ho necessitis. Per a qualsevol dubte o consulta pots dirigir-te a idiomes@tmb.cat 

Aprendre idiomes mai ha estat tan fàcil! 

 

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB