Dissabte, 19 de setembre de 2020

Vols ser actor per un dia?

 

Actor per un dia / TMB

Vols ser actor per un dia?

Els departaments de Protecció Civil, Seguretat Ferroviària i l'operació de Metro busquen actors per a la gravació nocturna d'un vídeo divulgatiu de riscos al voltant del tren. 

Protecció Civil, Seguretat Ferroviària i Operació de Metro / 21.06.18 - 13:58h

La nit del dimecres 27 de juny, la que va de dimecres a dijous, i fora de l'horari de servei, es farà la gravació nocturna d'un vídeo divulgatiu per conèixer els riscos existents al voltant i a l'interior d'un tren. La gravació es realitzarà principalment a l'estació de Sagrada Família de la línia 2 del metro.

L'objectiu d'aquest vídeo és sensibilitzar els usuaris i els empleats sobre aquells riscos existents al voltant i a l'interior del tren. La seva difusió serà d'ús intern, ja sigui en dinàmiques informatives als empleats com en visites guiades de grups singulars d'usuaris (escoles, associacions, visites institucionals, etc.)

Per poder gravar el vídeo es necessita personal voluntari per fer d'extra durant el rodatge de la nit del 27 de juny. També poden actuar d'extres familiars, amics o coneguts de tots els que estigueu interessats a participar-hi. 

Com ho veus? T'hi vols apuntar? Si és així pots fer-ho enviant un correu electrònic a Carles Riera Costa criera@tmb.cat

En el correu s’han d’indicar les dades personals: número d’empleat, nom i cognoms; i si vas acompanyat d’algun familiar o amic hauràs d’indicar les seves dades també.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Servei
L2 / Metro
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB