imatge visites CCM-CCB
imatge visites CCM-CCB

Vols que els teus fills coneguin el CCM o el CCB?

Els dies 06 i 07 de setembre, coincidint amb les vacances escolars, els treballadors que ho vulguin tindran la possibilitat de mostrar el Centre de Control de Metro i el Centre de Control de Bus als seus fills.

Redacció / 30.08.18 - 08:04h

L'objectiu d'aquestes visites guiades és apropar l'entorn professional de TMB als fills, que coneguin de prop unes instal·lacions on es controla diàriament el servei de transport públic de la ciutat i aconseguir que els més menuts de casa prenguin consciència de la gran tasca que es realitza a les xarxes de transport de TMB, tots els dies de l'any i durant les 24 hores, gràcies a l’esforç, professionalitat i dedicació dels seus pares.

Les visites es faran en grups de 20 infants i tindran una durada aproximada d'entre 30-40 minuts. Els horaris són 10.30h, 11.30h i 12.30h. 

Les persones interessades només cal que enviïn un mail a comunicaciointerna@tmb.cat indicant clarament el nom i cognoms, empresa i número de treballador, així com el nombre d'infants assistents, el dia i l'hora triada. Tot seguit se'ls contestarà si hi ha disponibilitat i els confirmaran l'assistència o proposta de nova data, si fos el cas.  

Mostra als teus quina és la teva contribució a una mobilitat més sostenible i responsable!

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Servei
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB