Dilluns, 14 de juny de 2021

Vols que els teus fills coneguin el CCM, el CCB o la gossera de Boixeres?

 

Vols que els teus fills coneguin el CCM, el CCB o la gossera de Boixeres?

Esgotades les places per visitar la gossera. 

Redacció / 21.12.18 - 11:30h

Els dies 2, 3 i 4 de gener, coincidint amb les vacances escolars, els treballadors que ho vulguin tindran la possibilitat de mostrar el Centre de Control de Metro, el Centre de Control de Bus  o la gossera de Boixeres als seus fills.

L'objectiu d'aquestes visites guiades és apropar l'entorn professional de TMB als fills, que coneguin de prop unes instal·lacions des d’on es controla diàriament el servei de transport públic de la ciutat i aconseguir que els més menuts de casa prenguin consciència de la gran tasca que es realitza a les xarxes de transport de TMB, tots els dies de l'any i durant les 24 hores, gràcies a l’esforç, professionalitat i dedicació dels seus pares.

Les visites al CCM i al CCB s’iniciaran a les 10:30, 11:30 i 12:30 els dies 2 i 4 de gener respectivament, en grups de 20 infants, i tindran una durada aproximada d'entre 30 i 40 minuts.  La visita a la gossera de Boixeres es farà en un únic grup de 25 infants el dia 3 de gener a les 11:30h. El punt de trobada serà el vestíbul de l’estació de metro de Boixeres. Tria la que més t’agradi.

Les persones interessades només cal que enviïn un mail a comunicaciointerna@tmb.cat indicant clarament el nom i cognoms, empresa i número de treballador, així com el nombre d'infants assistents, el dia i l'hora triada. Tot seguit els contestaran si hi ha disponibilitat.

Mostra als teus quina és la teva contribució a una mobilitat més sostenible i responsable!

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB