Dissabte, 27 de novembre de 2021

Vols guanyar un viatge a Londres per a dues persones?

 

Vols guanyar un viatge a Londres per a dues persones?

Participa al concurs per dissenyar el cartell del Centenari de la Xarxa de Bus i guanya un viatge a Londres per a dues persones i visita el London Transport Museum de Covent Garden.

Redacció / 24.11.21 - 08:08h

El proper any es compliran cent anys del naixement d’una petita xarxa urbana d'autobusos que comprenia cinc línies regulars. Els primers autobusos que van començar a recórrer els carrers de Barcelona van ser autobusos importats d'Anglaterra del model Tilling Stevens, de color vermell londinenc, en dues versions: estàndard, coneguts popularment com a burres i de dos pisos, coneguts amb el nom d'Imperial.

Per celebrar aquest aniversari, el programa del qual s’anirà desgranant durant les properes setmanes, TMB vol fer partícips tots els treballadors i treballadores de la convocatòria d'un concurs per a dissenyar el cartell del "Centenari de la Xarxa de Bus". 

El concurs és obert a tota la plantilla de TMB que hi vulgui participar de manera individual presentant més d'una obra original i inèdita per persona. 

L'obra ha de captar l'essència del segle d'història de la xarxa de bus de TMB reflectint el passat, present i també el futur de la mobilitat a Barcelona. Ha de tenir una imatge atractiva que sedueixi al públic i que el convidi a participar en el programa d'actes que es desenvoluparan al llarg de l'any i que transmeti els valors, la missió i la visió de TMB.

Amb les creacions rebudes, un jurat professional seleccionarà la proposta guanyadora. 

El cartell guanyador s'utilitzarà i s'adaptarà per a comunicar la campanya de publicitat del Centenari de Bus i s'adaptarà i/o modificarà d'acord amb els diferents suports de la campanya.

Les bases del concurs, que cal llegir-les i estan publicades al peu de l'article, indiquen, entre d'altres, que per participar en el concurs, és imprescindible complir prèviament les condicions següents:

  • Tenir una edat mínima de divuit anys.
  • Ser l'autor o l'autora del cartell.
  • Ser treballador o treballadora d'alguna de les empreses del Grup TMB.
  • Complir les bases legals. 

El període d’inscripció i participació s’inicia avui a les 12.00 h i finalitza a les 23.59 h del 20 de desembre de 2021. 

Els participants han d'enviar el seu cartell a l'adreça de correu: fundaciotmb@tmb.cat, indicant a l'assumpte "Concurs centenari de la Xarxa de Bus". 
 
El guanyador del concurs rebrà un premi consistent en un viatge a Londres amb vols d'anada i tornada en classe turista més 2 nits d'hotel amb esmorzar inclòs per a dues persones. El premi inclou també entrades per a dues persones amb una visita guiada al Museu del Transport de Londres a Covent Garden. Els finalistes rebran de premi, dues entrades pel telefèric de Montjuïc i dues entrades pel Barcelona Bus Turístic. 
 
El guanyador i els altres dos finalistes es donaran a conèixer a partir del dia 21 de desembre. 
 
Es busca cartell per al Centenari, t'apuntes a dissenyar-lo? Si tens dots d'artista, no t'ho pensis: Participa-hi!

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB