Dijous, 16 de setembre de 2021

Vols guanyar un viatge per a dues persones a les illes Balears?

 

Vols guanyar un viatge per a dues persones a les illes Balears?

Club GenTMB i TagTravelling ofereixen als treballadors de TMB guanyar un bitllet per a dues persones per viatjar des de la Península a les Balears amb sortida des del port de Barcelona.

Redacció / 07.06.21 - 09:31h

Participar-hi és molt fàcil! Accedeix al club GenTMB des de l'accés directe que hi ha a GenTMBapp. Dona't d'alta al club i accedeix a la pàgina de TagTravelling. Fes clic al botó Participa.

Important! La participació en el sorteig està reservada únicament a nous membres que es registrin al portal del club GenTMB a través de GenTMBapp entre el 03 i el 20 de juny.

Es tracta d'un viatge per a dues persones i un cotxe amb la companyia Trasmediterránea, per viatjar des de la Península a Mallorca, Menorca o Eivissa, amb sortida des del port de Barcelona. Consulta les condicions del premi.

Fer-se soci del club GenTMB és molt fàcil. Com que és un club exclusiu, cal utilitzar l'adreça electrònica corporativa. Les persones que no en tinguin poden enviar un correu electrònic a comunicaciointerna@tmb.cat i els indicaran la manera d'accedir-hi. 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB