Dissabte, 6 de març de 2021

VIII Jornada Formativa de TMB Educa

 

Jornada Formació TMB Educa / M.A. Cuartero

VIII Jornada Formativa de TMB Educa

El 18 de juny,  l’Espai Gaudí va ser l’escenari de la VIII Jornada Formativa dels Monitors del Projecte TMB Educa.

Mario Armengol. Responsable Projecte Educatiu TMB Educa / 19.06.15 - 09:05h

La inauguració de la jornada la van realitzar Jaume Tintoré, director general de TMB, i Santiago Torres, director de l’Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals de TMB i president de la Fundació TMB.

Seguidament es va fer la presentació de les dades corresponents a les activitats realitzades durant el curs escolar 2014-2015 i es van destacar les 16 activitats educatives en què col·laboren 18 punts operatius de TMB i per on han passat 9.650 participants aquest curs acadèmic.

La jornada va finalitzar amb una sessió formativa, impartida per Carles Porrini de la Fundació Pere Tarrés, sobre  “La gestió emocional en la dinamització d’activitats pedagògiques”.

El projecte TMB Educa, que compta amb 44 treballadors voluntaris formats pedagògicament, apropa als diferents centres escolars, dins del seu currículum educatiu, les instal·lacions de TMB, amb un ampli programa d’activitats per donar suport i poder treballar tots els aspectes relacionats amb els transports públics de Barcelona. Entre els espais que TMB Educa posa al servei dels centres escolars hi ha estacions de metro, cotxeres, centres de control d’autobusos i metro o el telefèric i el funicular.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Llocs
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB