Dissabte, 27 de novembre de 2021

Vacuna't contra la grip estacional

 

Vacuna't contra la grip estacional

Es garanteix la vacunació a les persones que van fer la reserva prèvia de la vacuna durant els mesos de febrer i març. Al final del període podrà vacunar-se tothom que vulgui, encara que no hagi reservat vacuna, fins a exhaurir les existències 

Servei de Prevenció / 20.10.21 - 10:04h

La vacunació antigripal és la mesura de prevenció primària fonamental per prevenir la grip i les seves complicacions, especialment en les persones de qualsevol edat amb condicions de risc. Aquest any continuem en un entorn sanitari complicat per la coexistència amb la covid-19. 

Com cada any, el Servei de Prevenció posarà en marxa el Programa de prevenció de la grip estacional amb recursos propis que complementa el Sistema Públic de Salut (SPS), prioritzant aquells treballadors que van reservar la vacuna amb antelació emplenant i enviant el formulari a principis d’any

El període de vacunació del personal que va reservar la seva dosi s'iniciarà el 25 d'octubre i durarà fins al 19 de novembre als centres de salut (UBS) de Santa Eulàlia, Sagrera, Horta, Zona Franca i Fort Pienc. En determinades dates també es desplaçaran equips sanitaris per vacunar a les persones que van fer la reserva prèvia de la vacuna i per facilitar que es pugui administrar als col·lectius més nombrosos, segons el calendari planificat. 

Els darrers dies de la campanya, del 22 al 30 de novembre, es podrà vacunar el personal que no va reservar la seva dosi a principis d'any, en els dies i hores indicats i sense demanar cita prèvia, fins a exhaurir les vacunes disponibles. Consulta el centre de salut de referència assignat per col·lectius.

Per tal de simplificar la logística de distribució de les vacunes s'ha assignat als diferents col·lectius un centre de salut de referència on hauran d’acudir a vacunar-se. Consulta el calendari, els horaris i els centres de referència. No cal demanar cita prèvia.

La vacuna adquirida per a la campanya d’enguany és la trivalent CHIROFLU

Indicacions a l'hora d'anar a vacunar-te:

  • Dur màscara quirúrgica o FFP2.
  • Utilitzar gel hidroalcohòlic abans d'accedir a l'espai de vacunació.
  • Mantenir la distància de seguretat i evitar el contacte social previ i posterior en el punt d'espera. 
  • En cas de trobar més de tres persones esperant-se, et recomanem marxar i tornar en un altre moment dins de l'horari previst.
  • Segueix les indicacions dels professionals sanitaris per reduir el temps de vacunació.

Recomanacions de vacunació contra la grip Campanya 2021-2022:

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB