Dissabte, 6 de març de 2021

Ara és el moment de fer la reserva de la vacuna antigripal per a la campanya 2021

 

Ara és el moment de fer la reserva de la vacuna antigripal per a la campanya 2021

El servei de Salut, Seguretat i Benestar Laboral necessita saber el nombre de vacunes que calen per poder disposar de dosis suficients per a la plantilla que desitgi vacunar-se. 

Servei de Salut, Seguretat i Benestar Laboral / 11.02.21 - 09:58h

Per poder garantir la disponibilitat de dosis per a la campanya de vacunació antigripal del 2021, ara és el moment de fer la reserva.

Sense aquesta reserva prèvia, el personal sanitari del servei de prevenció no podrà garantir l'administració de la dosi vacunal a totes les persones que vulguin vacunar-se dins de l'empresa i només estarà en condicions de poder administrar-la, als que no hagin fet la reserva prèvia, en funció de la disponibilitat final de dosis que pugui aconseguir l'empresa.

Per fer la reserva és imprescindible omplir aquest formulari abans del 31/03/2021.

Informació sobre la vacuna anti-COVID

Respecte a la disponibilitat de la vacuna anti-Covid, informem que el servei de Salut, Seguretat i Benestar Laboral s'ha posat a disposició de l'Autoritat Sanitària per tal que, quan a través del servei públic de salut s'iniciï la vacunació de tot el personal de TMB, el personal sanitari propi pugui col·laborar en aquest procés de vacunació de manera eficaç per tal d'assolir la immunització de la plantilla al més aviat possible.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB