Dilluns, 21 de setembre de 2020

V Jornada Formativa TMB Educa

 

Santi Torres, Esteve Barandica i Mario Armengol / M.A. Cuartero

V Jornada Formativa TMB Educa

Vint-i-dos monitors van participar el 17 de maig en la V Jornada Formativa.

Redacció - Mario Armengol / 29.05.12 - 10:27h

El passat 17 de maig va tenir lloc a la sala d’actes de l’IMEB (Institut Municipal d’Educació de Barcelona) la V Jornada Formativa dels monitors del projecte educatiu TMB Educa, en la qual van participar 22 monitors.

Després de la benvinguda per part dels responsables de l’IMEB, Santiago Torres (director de l’Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals de TMB i president de la Fundació TMB) va realitzar una exposició sobre el paper que TMB Educa desenvolupa en els objectius estratègics de l’empresa.

Seguidament Mario Armengol (responsable del projecte TMB Educa) va parlar sobre la situació actual del projecte i els nous objectius per al curs vinent.

A continuació van intervenir els tres ponents de la jornada amb els següents temes:

  • La motivació de l’alumnat, per Clara Balaguer Nadal, psicopedagoga del departament d’Innovació i Suport als Centres. Consorci d’Educació de Barcelona.
  • Com respectar la diversitat de l’alumnat, presentat per Manuel Belmonte, doctor en pedagogia per la Universitat Ramon Llull i professor d’ESO.
  • Accessibilitat i sensibilitat, a càrrec de Joan Termes, vicepresident del consell sectorial del districte d'Horta-Guinardó i Medalla d’Honor de la ciutat de Barcelona.

La jornada va finalitzar amb la presentació del treball del taller “TMB es mou per l’educació” que va realitzar l’IES Josep Pla.

V Jornada Formativa TMB Educa / M.A. Cuartero
V Jornada Formativa TMB Educa / M.A. Cuartero
Projecte educatiu TMB Educa / M.A. Cuartero
Projecte educatiu TMB Educa / M.A. Cuartero

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB