Dimecres, 30 de setembre de 2020

Un biocombustible fet a partir de glucosa, premi TMB Educa, Exporecerca Jove 2020

 

Un biocombustible fet a partir de glucosa, premi TMB Educa, Exporecerca Jove 2020

El dissabte 29 de febrer la Fundació TMB va entregar el premi al treball més significatiu de l'àmbit operatiu de la companyia.

Redacció / 10.03.20 - 12:02h

El Cosmocaixa va acollir l'últim dia del mes de febrer l'entrega de premis de la XXI edició Exporecerca Jove, on la Fundació TMB atorga el premi TMB Educa al treball més significatiu de l'àmbit operatiu de la companyia.

El projecte guanyador del Premi TMB Educa d'aquest any ha estat un treball de recerca i investigació sobre un biocombustible fet a partir de glucosa del grup format per Txell Torres Calvet, Maria Arévalo Gros, Laura Masegosa Egea i Paula Blanch Maté, alumnes de l'Escola Mare de Déu de la Salut de Sabadell.

El premi TMB Educa, que vol fomentar la recerca entre els més joves valorant els treballs relacionats amb el transport públic i la conservació del medi ambient, consisteix en l'estada d'un dia a les instal·lacions de TMB per visitar els punts operatius afins a la temàtica del treball realitzat.

Exporecerca Jove és una fira d'estands oberta al públic, on els participants presenten els resultats de la seva recerca. La temàtica de les recerques exposades és totalment lliure i és visitada per tot tipus de públic. Un jurat procedent de diversos àmbits acadèmics i professionals avalua els treballs presentats i lliura els diferents premis. 

Un fet que cada any va agafant més força és la participació d'estudiants internacionals de diferents països del món que hi han presentat els seus projectes.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB