Dijous, 25 de febrer de 2021

Un any d’estalvi al Club GenTMB

 

Imatge del portal del Club GenTMB

Un any d’estalvi al Club GenTMB

Més de tres mil persones ja s’han beneficiat de les ofertes del club i han pogut gaudir amb les entrades d’espectacles, museus i festivals que el Club GenTMB ha repartit gratuïtament entre els seus membres.

Redacció / 14.01.13 - 13:49h

El club GenTMB va néixer de l’evolució de la secció d’ofertes dirigides als treballadors de la intranet corporativa. Aquesta secció va ser, de forma constant, la més visitada i va fer evident l’interès dels treballadors de TMB per les ofertes que ens podien oferir altres empreses com a col·lectiu. Amb l’objectiu de potenciar-ho i oferir un servei més complet, a finals del mes de novembre de l’any passat es va crear el Club GenTMB.

Per beneficiar-se’n només cal accedir a www.clubgentmb.cat i donar-s’hi d’alta. Com que és un club exclusiu, cal utilitzar l’adreça de correu electrònic corporatiu. Les persones que no en disposin poden enviar un correu electrònic a comunicaciointerna@tmb.cat i els indicaran la manera d’accedir-hi.

Els usuaris registrats reben periòdicament un butlletí amb un recull de les millors ofertes, novetats i propostes ajustades als gustos de cada membre del club. A més, el club organitza sortejos d’entrades a diferents espais i espectacles, gràcies a les col·laboracions amb els oferents.

El web del club inclou ofertes distribuïdes en tretze categories: vacances i viatges, restaurants, compres, tecnologia, cultura, productes d’estalvi, perfumeria, oci i activitats, família i llar, salut i bellesa, ofertes de la setmana, formació, immobiliària, serveis jurídics i financers, cadascuna d’elles amb diverses subcategories.

Detall de la newsletter del club GenTMB
Detall de la newsletter del club GenTMB

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB