Divendres, 26 de febrer de 2021

Tria la teva causa 2020: les tres propostes finalistes

 

Tria la teva causa 2020: les tres propostes finalistes

Avui s'inicia la votació per triar entre les tres causes solidàries més proposades pels treballadors. A finals de mes, un cop finalitzat el recompte de vots, sabrem quin serà el projecte  solidari per a aquest any.

Redacció / 17.07.20 - 12:07h

L'adopció d'animals, projecte desenvolupat per l’associació d’Amics i Voluntaris de la Gossera de Barcelona i liderat per l’empleat Alex Salazar; vehicles per als valents, projecte desenvolupat per Conductors Solidaris de Catalunya i liderat per Miguel Saperas i viure amb malaltia inflamatòria intestinal, Crohn i colitis ulcerosa, projecte desenvolupat per ACCU Catalunya i liderat per l’empleada Lorena Martínez,  han estat els tres projectes finalistes, segons les dades facilitades pel Gabinet d'Estudis.

Durant tres setmanes ha estat obert el procés de participació mitjançant el qual els treballadors han pogut proposar les causes solidàries amb les quals tenen una especial vinculació o que més s'ajusten a la seva personalitat. De totes les causes proposades s'han seleccionat les tres que s'han repetit més cops.

Avui s'inicia una segona fase de votacions, en què els treballadors que ho vulguin podran votar, a través de l'enquesta que s'enviarà per correu electrònic, aquella causa de les tres amb la qual se sentin més identificats. La que rebi més vots serà la guanyadora. El període de votació finalitzarà el 26 de juliol.

El 27 de juliol es comunicarà la causa i el projecte solidari de l'any, amb presentació del treballador o treballadora que el liderarà i de l'entitat social que el promourà.

Finalment, durant l'últim trimestre de l'any es duran a terme diferents accions de sensibilització i conscienciació per a la campanya del Mou-te, tant a nivell extern com a nivell intern, per donar a conèixer el projecte social triat pels treballadors i treballadores i contribuir a la seva difusió i posada en marxa.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB