Divendres, 24 de setembre de 2021

Els treballadors i treballadores de TMB, Medalla d’Honor de Barcelona 2021

 

Els treballadors i treballadores de TMB, Medalla d’Honor de Barcelona 2021

Amb aquest guardó l'Ajuntament reconeix la tasca dels treballadores i treballadores de TMB que com a serveis essencials han hagut de fer front a circumstàncies excepcionals tot demostrant una gran vocació de servei públic.

Redacció / 29.07.21 - 09:53h

 La sessió plenària del Consell Municipal de l'Ajuntament de Barcelona, presidida per l’alcaldessa i formada pels 41 regidors i regidores escollits per la ciutadania  a les eleccions municipals, màxim òrgan de representació política de la ciutat,  ha aprovat avui les Medalles d’Honor de Barcelona 2021. 

Aquest reconeixement vol posar en valor la tasca en la lluita contra la Covid-19 dels treballadors i treballadores de TMB, que en una situació de màxima dificultat van plantar cara al virus i van saber fer front a aquesta crisi, mantenint cada dia en marxa un servei tan essencial com el transport públic. 
 
Personal de conducció, agents d’atenció al client, mecànics, personal d’infraestructures, tècnics, ... i tota la família TMB ha estat clau per obtenir aquest reconeixement. 
 
Capitanejats per un  comitè de crisis creat per la direcció, fins i tot  abans de l’estat d’alarma,  en el que hi eren convidats els comitès d’empresa de metro i bus, prenia totes les decisions tenint en compte tres eixos principals: salut, servei i comunicació. 
 
Felicitats, família TMB!
 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB