Divendres, 28 de gener de 2022

TMBApp estrena el botó 'go'

 

TMBApp estrena el botó 'go'

Una nova funcionalitat que ofereix al client informació del servei en temps real, actualitat, entreteniment i promocions.

Redacció / 24.03.21 - 07:35h

Des d'avui tenir accés a l'instant a informació en temps real sobre propers busos i trens, sobre incidències en el servei i/o els nivells d'ocupació, tenir accés a titulars i notícies d'actualitat així com entreteniment, audiollibres, agenda BCN, practicar anglès, fets històrics de la ciutat, promocions i recompenses del programa de Punts JoTMBé i moltes més sorpreses és tan senzill con clicar el nou botó go que incorpora la TMBapp

El botó go incorpora també els serveis d'informació d'actualitat sobre el districte o municipi on es trobi el client; permet compartir els continguts favorits, gaudir de serveis personalitzats a través del JoTMBé per valorar i guardar els continguts preferits, o donar idees de millora a través de les seccions del menú “Contacta amb nosaltres” i “Dóna'ns la teva opinió”.

TMBgo neix amb la voluntat de facilitar i amenitzar els viatges dels clients incorporant nous continguts en temps real que contenen les més de 13.000 etiquetes ddTag que estan repartides per tota la xarxa de TMB. 

El funcionament és senzill: només cal escanejar les etiquetes ddTag que es troben en els cartells identificatius de les línies de bus i en els panells d'informació de les parades d'autobús. Al metro es troben en els accessos a les estacions, vestíbuls, zones de venda, validadores de bitllets, escales, ascensors i andanes. Vídeo explicatiu.

Compartir:

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB