Divendres, 18 de setembre de 2020

TMB rep el certificat d'empresa integrada a la xarxa espanyola d'empreses saludables

 

Miquel Mira rebent el certificat / TMB

TMB rep el certificat d'empresa integrada a la xarxa espanyola d'empreses saludables

Ahir, l'Institut Nacional de Seguretat i Higiene en el Treball, INSHT, va atorgar a TMB el reconeixement de "bones pràctiques empresarials en la promoció de la salut en el treball".

Redacció - Servei de Prevenció i Salut / 11.05.16 - 09:14h

La Jornada d'Empreses Saludables va tenir lloc a la seu de l'INSHT. Hi van assistir per part de TMB el Dr. Miquel Mira, responsable del servei de Salut, Seguretat i Benestar Laboral, que va recollir el reconeixement, i la Dra. Marta Espinós, que va participar en una taula debat explicant el model de promoció de la salut i els programes de salut existents a l'empresa, així com les activitats i campanyes que es desenvolupen en matèria de promoció de la salut en el treball, PST. 

TMB té un recorregut de 25 anys en la promoció d'hàbits saludables i en la implantació, progressivament, dels diferents programes que es posen a l'abast dels treballadors i treballadores, com són la prevenció de lesions i malalties professionals, la prevenció de malalties comunes, la promoció de la salut, el benestar laboral i l'atenció social i assistència sanitària. 

El primer de tots els programes va ser el TranSport l'any 1990, arran de l'elevat sedentarisme detectat en el col·lectiu de conductors de bus. A partir d'aleshores s'hi han anat afegint la resta de programes: obesitat, tabaquisme, salut mental, càncer de còlon, risc cardiovascular, etc. 

Aquest és un reconeixement a tot l'equip de professionals del servei de Salut, Seguretat i Benestar Laboral de TMB per la seva tasca diària.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB