Divendres, 26 de febrer de 2021

TMB participa en les primeres Jornades Europees en Gestió de Crisis i Emergències

 

Façana del Palau Macaya

TMB participa en les primeres Jornades Europees en Gestió de Crisis i Emergències

Els dies 7 i 8 de març tindran lloc a Barcelona les primeres Jornades Europees en Gestió de Crisis i Emergències, organitzades per la Universitat Autònoma de Barcelona i el Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, de les quals TMB és una de les empreses col·laboradores.

Redacció / 05.03.13 - 15:48h

Durant dos dies al Palau Macaya se celebraran aquestes primeres jornades, que estan pensades per actualitzar i transferir coneixements a tots els agents i sectors involucrats en l’àmbit de la prevenció i gestió de crisis, tant en l’àmbit assistencial com empresarial.

El dia 8, dins de l’àmbit de les empreses, Ferran Anguera, responsable de protecció civil de la USPC de Ferrocarril Metropolità de Barcelona, impartirà el workshop “Lliçons apreses en la realització de simulacres: què és important?”. I Jaime Pérez, responsable de la gestió de Seguretat Ferroviària de Ferrocarril Metropolità de Barcelona, parlarà sobre “Metodologia nuclear de predicció de riscos aplicada al ferrocarril”.

Els assistents i participants tindran la possibilitat dampliar el seus coneixements d’una manera dinàmica mitjançant activitats estructurades al llarg de les sessions, així com dassistir a classes magistrals i ponències dexperts, tant nacionals com internacionals, uns procedents de Madrid, Astúries o Andalusia, i altres procedents de Noruega, Canadà, Dinamarca, Suècia, Lituània i Bulgària.

Cal destacar ponents de la talla del Dr. Atle Dyregrov, psicòleg clínic i director del Centre de Psicologia de Crisis a Bergen (Noruega) o del professor  Christophe Roux-Dufort, del departament de Gestió de la Facultat d’Administració d’Empreses de la Universitat de Laval, al Quebec, Canadà.

Les jornades compten amb la participació d’organitzacions, empreses i l’administració pública, fet que hi dóna un valor afegit.

Pots consultar el programa mitjançant el pdf adjunt a la notícia o a través de  la pàgina web de les jornades http://crisisinterventionbcn2013.net

Tanmateix, si hi estàs interessat, pots seguir les jornades a través de les xarxes socials: http://twitter.com/CIBCN2013, http://www.linkedin.com/in/CIBCN, http://youtube.com/CIBCN2013 i http://cibcn2013.tumblr.com

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB