Judit Garcia durant la seva intervenció a la jornada
Judit Garcia durant la seva intervenció a la jornada

TMB participa a la jornada “Formació, talent i lideratge”

L’esdeveniment s’ha celebrat a Barcelona, convocat per la publicació RRHHDigital, i ha comptat amb la presència d’altres empreses rellevants com La Fageda, Isdin i Mesoestetic.

Redacció / 05.06.24 - 12:31h

Aquest dijous 6 de juny, s’ha celebrat a Barcelona la jornada “Formació, talent i lideratge”, on TMB ha estat una de les empreses convidades a posar en comú bones pràctiques i tendències en aquests tres àmbits de treball.

En l'esdeveniment -organitzat per la publicació RRHHDigital- Judit Garcia, responsable Persones, serveis i transports turístics de TMB, ha pres part a la taula rodona ‘El valor d’oferir formació constant als col·laboradors’, una taula on també hi participaven les empreses La Fageda, Isdin i Mesoestetic.

La jornada (que s'ha celebrat a la seu de l'EAE Business School Barcelona) ha dedicat un bloc a cadascun dels lemes de la convocatòria (formació, talent i lideratge). En el cas del talent, s’abordava com trobar-lo i retenir-lo; i en el cas del lideratge, s’ha tractat com poden abordar els líders empresarials els desafiaments globals.

A la trobada també es lliuraven els nomenaments com a ‘Ambassador de Awards of Happiness®’ i ‘Líder d’ALCEB (Associación de Líderes de Cultura y Employer Branding)’, essent Judit Garcia una de les professionals que els ha rebut.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB