Divendres, 24 de setembre de 2021

TMB participa en la I Fira Virtual d'Ocupació de la UOC

 

TMB participa en la I Fira Virtual d'Ocupació de la UOC

TMB acull estudiants en pràctiques amb l'objectiu de promoure, afavorir i complementar els coneixements i experiència en el seu procés de formació.

Redacció / 23.11.20 - 07:00h

Els dies 16 i 17 de novembre TMB ha participat en la I Fira Virtual d'Ocupació de la Universitat Oberta de Catalunya, UOC, on ha fet una ponència amb l'objectiu d'atraure el talent cap a la nostra organització, convidant els estudiants a fer les pràctiques amb nosaltres. En la ponència s'ha convidat a participar un tutor i una exbecària de l'empresa, en aquest cas en l'àmbit de Màrqueting, que han donat el seu testimoni de l'experiència viscuda. 

Durant aquests dos dies s'ha facilitat l'accés a la plataforma virtual a totes les persones participants en la fira mitjançant un xat que ha estat atès per un equip de persones de l'Àrea d'Organització i Persones - Servei de RRHH, que han donat resposta a les inquietuds i dubtes dels estudiants.

L'estand virtual ha estat visitat per 1.197 estudiants, 123 dels quals s'han inscrit en alguna de les nostres ofertes de pràctiques.

Entre els diferents perfils d'estudiants que TMB busca podem trobar estudiants d'Economia, Periodisme, Màrqueting, Dret, Enginyeria Informàtica, etc.

 

Compartir:

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB