Divendres, 28 de gener de 2022

TMB obrirà un centre mèdic nou al centre de Barcelona

 

Nou centre mèdic

TMB obrirà un centre mèdic nou al centre de Barcelona

La companyia ha començat a licitar les obres per a la reforma i instal·lació del nou espai que albergarà el nou centre mèdic de TMB per als empleats i substituirà l’actual centre assistencial per als accidents de treball ubicat a la Sagrera. 

Redacció - Servei de salut, seguretat i benestar laboral / 21.08.19 - 09:12h

El nou centre mèdic estarà ubicat al carrer Ribes, 49-53 i disposarà d’una unitat d’atenció al lesionat per accident de treball, una zona de consultoris amb cinc despatxos mèdics i dues àrees de suport; la de fisioteràpia i la de diagnòstic per la imatge a més d’altres unitats especialitzades del servei de salut, seguretat i benestar laboral. 

Es tracta d’un local amb accés directe des del carrer, i està distribuït en dos nivells, planta baixa i planta alta. Les dues plantes sumen més de 1.000 m².

Les obres que es liciten consisteixen en l’adequació del local per adaptar-ho al futur ús sanitari. Això implica la modificació de tota la distribució actual del local, ampliació de la planta alta existent i adequació d’espais per a les àrees de fisioteràpia i diagnosi per la imatge. També es preveu la instal·lació d’un ascensor interior i l’adequació de totes les instal·lacions amb criteris d’accessibilitat, eficiència energètica i de respecte per al medi ambient. El pressupost estimat de les obres és de dos milions noranta nou mil set-cents quaranta euros amb catorze cèntims  (2.099.740,14 €), IVA no inclòs.

El nou centre comptarà amb uns equips de diagnòstic per la imatge d’última generació pel que fa a radiologia digital, tomografia axial computada d’alta resolució i ecògrafs d’alta resolució. També disposarà de les últimes novetats en aparell i equips per a la rehabilitació funcional. Tots aquest equipaments i els professionals qualificats que s’incorporaran permetran internalitzar serveis que actualment es duen a terme amb proveïdors externs. 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB