Dijous, 16 de setembre de 2021

TMB es compromet amb el reglament europeu de protecció de dades

 

Formació reglament europeu de protecció de dades

TMB es compromet amb el reglament europeu de protecció de dades

Coincidint amb l’entrada en vigor del reglament europeu de protecció de dades, l’auditori del Macba va acollir una acció  formativa i informativea del personal de la companyia. 

Redacció / 29.05.18 - 14:03h

L’acció, impulsada per l’àrea de Bon Govern de TMB va tenir una assistència massiva, més de 200 persones. L’objectiu de la  jornada era donar a conèixer els aspectes més destacats de la nova reglamentació i alhora sensibilitzar els treballadors sobre la importància del compliment de la nova normativa. 

La sessió va ser presentada pel conseller delegat de TMB,  Enric Cañas. La primera de les ponències va anar a càrrec de la directora de transparència de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, que va tractar sobre la gestió de les dades  i el bon govern corporatiu. A continuació, el cap de la inspecció de l’autoritat catalana de protecció de dades va fer la seva intervenció. Tot seguit Carmen Macias, directora de l’àrea de Bon Govern de TMB, va presentar la Guia de Bones Pràctiques en matèria de protecció de dades de la companyia, consultable a la intranet. 

Per cloure l’acte, l’advocat especialista del bufet Baker and McKenzie, van desenvolupar aspectes de la normativa relacionats amb el dret de la tecnologia, la privacitat i seguretat de la informació, les comunicacions electròniques i l’administració online.

Compartir:

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB