Divendres, 28 de gener de 2022

TMB es compromet amb la Fundació Marianao

 

Aula de formació de la Fundació Marianao / Arxiu TMB

TMB es compromet amb la Fundació Marianao

Les dues entitats han signat un conveni de col·laboració per realitzar actuacions conjuntes que donin lloc a un millor coneixement de les activitats i projectes que desenvolupen totes dues.

Albert Piqué / 11.07.13 - 11:01h

La Fundació Marianao és una entitat d’iniciativa social, molt arrelada al Baix Llobregat, que des del 1985 promou projectes socioeducatius adreçats als infants, joves, adults i la comunitat en general, molt especialment amb infants i adolescents en situació d’alt risc social. Realitzen projectes que pretenen donar-los alternatives mitjançant recursos de caire social i de promoció, en què els fan protagonistes del seu procés educatiu i, alhora, acompanyen i  formen les famílies en la cura i l’atenció educativa dels seus fills i filles.

Atès que la Fundació TMB té, entre d’altres objectius, l’impuls d’accions de caire social per promoure la integració de col•lectius socialment menys afavorits, s’ha acordat que a l’empara del Pla Director de Cooperació i Solidaritat de la companyia, TMB cedirà a la Fundació Marianao material informàtic en desús per tal que pugui ser reparat en els seus tallers ocupacionals i posteriorment cedit a entitats de caire social.

El conveni de col·laboració també preveu la promoció d’actuacions conjuntes que donin lloc a un millor coneixement de les activitats i projectes desenvolupats de totes dues entitats, i al foment del voluntariat entre els treballadors de TMB en projectes de la Fundació Marianao, com ara el projecte Mentoring, dacompanyament a joves en el seu procés formatiu.  

 

 

Façana de la Fundació Marianao / Arxiu TMB
Façana de la Fundació Marianao / Arxiu TMB
Imatge dels ordinadors donats per TMB / Arxiu TMB
Imatge dels ordinadors donats per TMB / Arxiu TMB

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB