Dissabte, 27 de novembre de 2021

TMB Educa, creant pedagogia del transport públic

 

La jornada formativa es va realitzar a l’Espai Gaudí de TMB / M. Á. Cuartero

TMB Educa, creant pedagogia del transport públic

Durant el curs escolar 2012-2013, 9.097 participants, la majoria estudiants de diferents centres educatius, han pres part en les activitats organitzades a les instal·lacions de TMB per conèixer de prop el transport públic de Barcelona i la seva àrea metropolitana.

Redacció / 31.05.13 - 12:27h

El projecte educatiu TMB Educa, amb 44 treballadors voluntaris amb formació pedagògica, apropa als diferents centres escolars, dins del seu currículum educatiu, les seves instal•lacions, amb un ampli programa d’activitats per donar suport i poder treballar tots els aspectes relacionats amb els transports públics de Barcelona. Entre els espais que TMB Educa posa al servei dels centres escolars hi ha estacions de metro, cotxeres, centres de control d’autobusos i metro o el telefèric i el funicular.

Les activitats educatives que proposa TMB, 15 en total, han estat dissenyades per assolir els diferents objectius curriculars i són diferents segons el nivell al qual pertanyen els grups visitants. Els cicles educatius que aquest curs escolar passat han presentat més demanda d’activitats són els d’infantil i primària, seguits dels d’ESO i educació especial. Aquest és un dels principals resultats de la VI Jornada Formativa de Monitors de TMB que es va realitzar el 30 de maig a lEspai Gaudí de TMB.

I tu com et mous?

Com a novetat que s’ha incorporat en aquest curs, destaca  el projecte “I tu com et mous?”, activitat dirigida a alumnes de 3r i 4t d’ESO (14 a 16 anys), presentada als centres d’alumnes d’aquests cursos que efectuen un ús poc respectuós de l’espai públic, les seves instal•lacions i dels diferents mitjans de transport públics. Hi participen activament la Guàrdia Urbana i el Consorci d’Educació de Barcelona.

Mario Armengol responsable departament TMB Educa / M. Á. Cuartero
Mario Armengol responsable departament TMB Educa / M. Á. Cuartero
Vista general dels assistents a la jornada / M.A. Cuartero
Vista general dels assistents a la jornada / M.A. Cuartero

Compartir:

Informació relacionada

Institucions
Llocs
Servei
Conceptes
Seccions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB