Dimecres, 12 d'agost de 2020

TMB col·labora amb l’Institut Guttmann a la Camp Spinal H2O

 

Institut Guttmann

TMB col·labora amb l’Institut Guttmann a la Camp Spinal H2O

Des del dissabte 31 d'agost fins al divendres 6 de setembre l'Institut Guttmann, juntament amb la Fundació Sunnaas de Noruega, han organitzat, per tercer any consecutiu, el campus internacional Camp Spinal H2O.

Redacció / 04.09.19 - 10:57h

El Camp Spinal H2O està enfocat a participants joves amb lesió medul·lar dels països nòrdics, països bàltics i Catalunya, perquè puguin compartir uns dies d'esport, aprenentatge i convivència. 

Des del 31 d'agost fins al 6 de setembre s'estan desenvolupant activitats a Barcelona, Badalona i Torredembarra ambientades en l'entorn marítim, com el paddle surf, wake, jet ski, submarinisme, natació, vela o caiac. L'oferta aquàtica es complementa amb altres activitats esportives com flaskball i blokart,  així com activitats educatives d'entrenament en el maneig de la cadira i visites culturals a la ciutat de Barcelona.

La iniciativa és possible gràcies a la col·laboració especial de diferents entitats i empreses com TMB, que, a part de realitzar el transport, facilita que els joves s'entrenin al bus amb la cadira en la utilització de les rampes per pujar i baixar del bus.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Servei
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB