Dissabte, 19 de setembre de 2020

El teu relat pot ser el nou musical de Dagoll Dagom

 

El teu relat pot ser el nou musical de Dagoll Dagom

Tens un petit escriptor o una petita escriptora a casa? Anima'l a participar en la nova categoria infantil que el 14è Concurs de Relats Curts de TMB acaba d'estrenar i que també és obert per als fills de la GENTMB.

Redacció / 29.04.20 - 09:07h

El 14è Concurs de Relats Curts de TMB amplia el període de participació i estrena una nova categoria de relats, la infantil.

La nova categoria esta dividida en dos trams d'edat, de 8 a 12 anys i de 13 a 16 anys. Consta de cinc finalistes entre les dues franges d'edat i tindrà com a premi que el relat guanyador s'adaptarà en el nou musical de Dagoll Dagom.

Els nens i adolescents que vulguin participar-hi han de crear un conte de caràcter literari, real o fictici, amb la temàtica tancada següent: de la mateixa manera que Sant Jordi va matar el drac, si el virus fos un monstre, com ho faries per impedir que entrés a casa? La història ha de situar-se dins la llar, no pot tenir més de quatre personatges i ha d'explicar com la família, a través de jocs, cançons, balls i molt d'enginy, és capaç de fer que el virus marxi per sempre més. Els pares, tutors o professors majors d'edat hauran de pujar el relat a la pàgina web oficial del concurs relatscurts.tmb.cat. 

El conte guanyador serà l'argument del nou espectacle musical de la companyia teatral Dagoll Dagom, que s'estrenarà l'octubre del 2021 al Teatre Poliorama de Barcelona. El nen o nena guanyador/a del concurs rebrà com a premi 1.000€ en concepte de drets d’autor i podrà assistir amb la seva classe a veure la representació del musical i entrades per anar al Tibidabo i al Zoo de Barcelona, un lot de llibres i invitacions per al Barcelona Bus Turístic i el telefèric de Montjuïc. 

Anima els menuts de la família GENTMB a participar.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB