TB, entre les 5 millors empreses que han obtingut el nivell d’excel·lència en l'FPDual

Transports de Barcelona col·labora amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya en l'FP Dual i està certificada amb el segell d'acreditació d'excel·lència.

Redacció / 11.11.21 - 10:35h

Avui, dins de la XIX Jornada de Qualitat a l'Ensenyament, s'ha fet el reconeixement a les cinc millors empreses que han assolit el nivell d'excel·lència en la qualitat de l'FPDual, i Transports de Barcelona n'ha estat una. 

En la selecció de les empreses premiades s'han tingut en compte els criteris següents:

  • Antiguitat de l'empresa en l'acollida d'alumnat a l'FPDual
  • Major nombre d'alumnes acollits
  • Major nombre d'evidències d'excel·lència recollides en el procés d'auditoria.

Per rebre aquest reconeixement han assistit el director de la xarxa de bus, Jacobo Kalitovics, i el director de l’àrea d'organització i persones, Carlos Jiménez.

Aquesta certificació és un reconeixement públic que dona visibilitat a l'esforç realitzat per l'organització i la posiciona com una empresa amb prestigi que ofereix unes pràctiques de qualitat en l'FP Dual d'Autobusos, alhora que ajuda l'estudiant en la transició del món acadèmic al món laboral. 

L'acte, que s’ha desenvolupat a l’hotel EXE Campus de Bellaterra, ha estat inaugurat per Ángel L. Miguel Rodríguez, director general de formació professional, i ha comptat amb la presència de l'honorable conseller d'Educació de la Generalitat de Catalunya, Josep Gonzàlez-Cambray, que va cloure la Jornada.

Article del departament de l'Ensenyament a la web d'FP dual.

 

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB