Dijous, 25 de febrer de 2021

TB diu “no” a l’assetjament sexual i moral

 

TB diu “no” a l’assetjament sexual i moral

El Comitè de Seguretat i Salut de TB ha actualitzat els procediments preventius  de l’assetjament sexual i moral a la feina que introdueixen un canal de predenúncia, un telèfon que, d’una manera anònima, permetrà facilitar l’inici de la investigació. 

Albert Piqué / 06.10.20 - 08:19h

Els dos protocols de prevenció substitueixen el que estava vigent des de l’any 2013, que, tot i haver estat un bon recurs des de la seva aprovació, se’n va detectar una important àrea de millora, com és la detecció precoç dels possibles casos.

És per això que els membres del comitè, amb l’objectiu de facilitar al màxim l’accés als recursos que la companyia disposa contra qualsevol mena d’assetjament, van estar treballant en la implementació del canal de predenúncia, així com d’un número de telèfon que permetés activar les investigacions. El número de contacte és 687.304.334

D’aquesta manera, els treballadors podran informar la companyia de situacions que viuen i coneixen, ja sigui en primera persona o de tercers, que atemptin contra la integritat moral o sexual i que contradiguin les polítiques de no discriminació de TMB. 

Per informar els treballadors, s’ha programat  una acció formativa orientada a donar a conèixer els nous procediments i resoldre qualsevol dubte que pugui sorgir, sempre amb l’objectiu de fer que l’entorn professional sigui un lloc encara més segur.  

Per accedir a la plataforma del curs has de clicar aquí i identificar-te amb el teu usuari, 10XXXXX (el teu número d’empleat amb el 10 davant) i a la contrasenya hauràs de tornar a posar el teu numero d’empleat també i que se't demanarà que la canviïs en el moment d'accedir al curs.

  

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB