T’agradaria participar en projectes internacionals?

Es tracta d’una excel·lent oportunitat de creixement personal i professional per a tots els treballadors i treballadores de TMB, desenvolupant projectes innovadors del sector del transport públic a tot el mónimpulsats pel departament de Negoci Internacional.

Albert Piqué / 14.04.21 - 07:10h

L’important creixement de l’activitat de TMB en el camp de consultoria i projectes a l’exterior que s’ha esdevingut en els darrers anys, a més de reforçar la imatge de l’empresa, ha permès consolidar una nova línia de negoci. 

Des de l’àrea de Màrqueting i Negoci Internacional s’ofereix suport a d’altres organitzacions, basant-se en el coneixement dels professionals de la companyia, i alhora aquests, i per tant TMB, adquireixen coneixements que els fan estar al dia dels projectes més innovadors del sector del transport públic a tot el món.

L’expansió de l’activitat ha portat aparellada l’expansió geogràfica. Actualment, el departament de Negoci Internacional està desenvolupant projectes o prepara ofertes per a Colòmbia, el Perú, La República Dominicana, l’Equador, Panamà, França, Portugal, l’Aràbia Saudita i la República de Singapur, però els límits d’aquesta expansió venen donats, en part, per la disponibilitat de recursos que l’empresa pot dedicar a aquests projectes. 

Per aquesta raó, la direcció de la companyia vol copsar l’interès o la disponibilitat de professionals de TMB per participar en projectes de consultoria externa.

Aquesta participació es basaria fonamentalment en l’aportació que cadascú pot fer d’acord amb els seus coneixements i experiència adquirits en el desenvolupament de les seves tasques a la companyia, i d’acord amb el projecte. El grau d’implicació seria sempre compatible amb les seves funcions al departament en el qual estigui treballant.

Les persones interessades només cal que enviïn un correu electrònic a mcastros@tmb.cat, preferentment abans de finalitzar aquest mes, indicant el seu interès i en quines àrees creuen que podrien aportar valor. Cal tenir en compte que aquest és un sondeig que no suposa cap compromís en ferm, i que cada projecte hauria de ser, lògicament, estudiat i planificat d’acord amb els interessats i els seus responsables orgànics.

 

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB