La T-mobilitat ja està disponible en les 6 corones del Sistema Tarifari Integrat en les línies de Ferrocarrils de la Generalitat i de Rodalies de Catalunya

S’amplia l’àmbit de validació i venda dels títols sense contacte T-usual (també FN/FM), T-casual, T-Jove (també FN/FM) i de la T-familiar fins a 6 zones en operadors ferroviaris, fins ara solament disponibles per zones 1, 2 i 3.

Haidé Rius, responsable de projectes transversals / 15.09.22 - 08:58h

Seguint amb la implementació del sistema T-mobilitat, a partir d’avui s'habiliten les zones 4, 5 i 6 per als títols integrats sense contacte en totes les estacions que es troben dins de les corones 4, 5 i 6 del Sistema Tarifari Integrat de les línies de Ferrocarrils de la Generalitat i Rodalies de Catalunya.

Amb aquesta posada en servei Ferrocarrils de la Generalitat ja ha incorporat a la T-mobilitat la totalitat de les línies Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia, i Rodalies, totes les seves línies fins a zona 6. Les  estacions de les línies de Rodalies ubicades a la corona 7, al Ripollès, no estan encara preparades per validar amb el nou sistema. 

Els títols es poden adquirir a tots els canals oficials de la T-mobilitat: aplicacions, màquines d’autovenda i punts presencials

En l’àmbit dels autobusos, actualment solament estan integrats amb els corredors ferroviaris els autobusos de zona 1. Les persones que necessitin fer transbordaments a serveis de busos urbans o interurbans de les corones 2,3,4, 5 i 6, han de fer servir els títols del sistema magnètic. Les companyies d’autobusos d’aquestes zones s’aniran afegint properament i de manera gradual a la T-mobilitat. 

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB