Dimecres, 20 d'octubre de 2021

Sorteig d’entrades per viatjar en el tren històric

 

Bitllet tren històric / TMB

Sorteig d’entrades per viatjar en el tren històric

TMB fa reviure el seu primer comboi de metro, posat en servei el 1924, en un emotiu trajecte històric a la línia 2, dimecres 11 d’abril del 2012 passada la mitjanit.

Redacció / 02.04.12 - 12:34h

El Club GENTMB posa a la vostra disposició 7 entrades dobles per poder gaudir d’aquest entranyable viatge al passat. Per participar en aquest sorteig cal registrar-se al Club; hi ha temps fins dimecres 4 d’abril.

Els trens de la sèrie 300 són els que van inaugurar, el 30 de desembre del 1924, la línia del Gran Metro entre Lesseps i Catalunya, la primera de Barcelona i precursora de l’actual línia 3. Van estar en funcionament durant més de 60 anys, fins a finals del 1987, quan es van retirar del servei comercial.

Per celebrar la commemoració dels 75 anys del metro de Barcelona, el febrer del 1999, TMB va rescatar tres cotxes d’aquesta sèrie: els denominats M1, M6 i M8, segons la numeració original. Es van desmuntar, netejar i reparar. També se’n va restaurar l’interior i es van tornar a pintar amb els colors originals, els mateixos que lluïen el 1924. Actualment, es conserven a les cotxeres del Triangle Ferroviari i s’han convertit en integrants valuosíssims de la col·lecció històrica de TMB.

Participa a la passejada nocturna amb el primer comboi de metro de la sèrie 300!

 

Imatge tren històric / TMB
Imatge tren històric / TMB
Imatge tren històric / TMB
Imatge tren històric / TMB

Compartir:

Informació relacionada

Institucions
TMB
Servei
Conceptes
Infraestructura
Seccions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB